górne tło

Konferencja gastronomiczna „Made for Restaurant”

Konferencja „Made for Restaurant” zbliża się wielkimi krokami. Już w piątek, 12 kwietnia, przedstawicie branży gastronomicznej spotkają się w Centrum Kongresowym ICE Kraków. Hasłem przewodnim tegorocznych konferencji są Innowacje. Wydarzenie organizowane jest w ramach Europejskiej Stolicy Kultury Gastronomicznej Kraków 2019.

Podczas kwietniowej konferencji „Made for Restaurant” w Krakowie tematyka innowacji będzie rozpatrywana na wielu płaszczyznach zaczynając od ludzi, a kończąc na najnowszych trendach. Prestiż i poziom merytoryczny konferencji podniosą wyjątkowi partnerzy – Akademia Leona Koźmińskiego, Guest Experience Think Tank Academy oraz Instytut Kulinarny Transgourmet. Program oraz bilety dostępne są na stronie: forsolutions.pl.

„Made for Restaurant” to biznesowa platforma rozwoju dla liderów i decydentów branży gastronomicznej. Są to cykliczne, lokalne spotkania organizowane w największych aglomeracjach Polski. Podczas wydarzeń „Made for Restaurant” w ciągu jednego roku spotyka się około 1000 przedstawicieli biznesów gastronomicznych w całej Polsce. Celem spotkań jest profesjonalizacja branży i biznesowy wzrost zaangażowanych uczestników. Pierwsza w 2019 r. konferencja „Made for Restaurant” to jednocześnie pierwsza konferencja przygotowywana po rebrandingu marki Made.