górne tło

Dziś w Krakowie konferencja MADE FOR Restaurant

W piątek, 12 kwietnia odbędzie się specjalna edycja konferencji gastronomicznej MADE FOR Restaurant pod hasłem: „Innowacje – biznes czy prowokacja?”. To ma być najgłośniejsze biznesowe wydarzenie branży gastronomicznej sezonu, organizowane razem z Miastem Kraków, będącym w tym roku Europejską Stolicą Kultury Gastronomicznej. Dzięki tej współpracy na scenie pojawią się gastronomiczne gwiazdy światowego formatu, w tym najlepsza szefowa kuchni świata Ana Roš, mistrz świata w zawodach barmańskich Tomasz Małek, czy dziennikarka kulinarna Sudi Pigott.

Udział w konferencji zapowiedziała śmietanka małopolskiego i krajowego biznesu gastronomicznego. Zwieńczeniem dnia będzie wieczorne Business Party, podczas którego zaprezentuje się sześciu wybitnych szefów kuchni oraz trzech doskonałych barmanów z regionu.

- Konferencja w Krakowie wyróżnia się od naszych dotychczasowych wydarzeń ścisłą współpracą z Miastem, które zaangażowało się w jej organizację. Dzięki temu udało nam się zaprosić światowej sławy gwiazdy, które będą dzielić się wiedzą i inspirować małopolskich gastronomów. Ta edycja jest wyjątkowa także z innego powodu - po raz pierwszy na zakończenie organizujemy Business Party, podczas którego regionalne trendy w ciekawej interpretacji zaprezentują wybitni lokalni szefowie kuchni i najlepsi barmani - mówi Agnieszka Małkiewicz, prezes FOR Solutions, organizator konferencji.

Wiodącym tematem konferencji będą innowacje w branży gastronomicznej, które rozpatrywane będą w eksperckim gronie, na wielu płaszczyznach:

Dla uczestników konferencji MADE FOR Restaurant wstęp wolny. Osoby zainteresowane wzięciem udziału w business party, bez części konferencyjnej, mogą zakupić bilet na stronie: forsolutions.pl